Lääkäriasemat


Diacorilla on pääkaupunkiseudulla kattava lääkäriasemaketju, joka on vahvuutemme niin työterveydessä kuin yksityissektorillakin. Kotia ja työpaikkaa lähellä on aina luotettava täyden palvelun lääkäriasema. Kaikilla asemilla on oma laboratorionsa ja röntgeninsä sekä yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanotot. Lääkäriasemillamme on Diacorin sisäisessä verkossa toimiva digitaalinen röntgenkuvauslaitteisto, jonka ansiosta röntgenlääkärin lausunto saadaan yleensä alle puolessa tunnissa. Samoin yleisimmät laboratoriotutkimukset tehdään paikan päällä ja niiden tulokset ovat nopeasti lääkärin käytettävissä.

Kullakin asemalla on lisäksi omat erikoispalvelunsa: tutkimus- ja toimenpidetarjonta, josta saat tarkemmat tiedot klikkaamalla haluamaasi asemaa. Lisäksi sivuilla ovat kontaktipuhelinnumerot, aukioloajat, lääkäri- ja muu asiantuntijatarjonta sekä tiedot käytettävissä olevista tutkimuksista ja hoidoista.

Tietoa palveluiden hinnoista ja hinnoitteluperiaatteista löydät täältä.

AJANVARAUS


Kaikille Diacorissa toimiville lääkäreille ja muille asiantuntijoille joko tästä tai puhelinnumerosta 09 775 0800.

 
Diacor Facebook Best Workplaces Europe 2013 Suomen paras työpaikka 2013 Suomen paras työpaikka 2012 Suomen paras työpaikka 2011