Ajanvaraus Diacorissa


Voit varata aikoja vastaanotoille internetin kautta (Huom! Internetistä voi varata ajan luuntiheysmittaukseen, mammografiaan, ultraäänitutkimuksiin ja magneettitutkimuksiin. Internetin kautta ei voi varata aikaa muihin tutkimuksiin tai toimenpiteisiin esim. luomenpoistoon.

Ensimmäinen käynti Diacorilla

Internetajanvarauksen edellytyksenä on, että asiakastietosi ovat Diacorin rekisterissä.  Sen jälkeen ajat voi varata itse internetistä oman henkilötunnuksen avulla. Vastaanottoaikaa voi tarkastella tai muuttaa tai sen voi perua internetissä. Tämä tehdään varauksen yhteydessä saatavan varaustunnuksen avulla (tunnus tulee varsinaisen varauksen viimeiselle sivulle). Huomioithan, että puhelimitse tai lääkäriasemalla varattua aikaa ei voi muuttaa tai perua internetissä.

Ota varaustunnus talteen

Internetajanvarauksessa saamasi varaustunnus on pysyvä. Ota tunnus talteen niin asiointisi internetin kautta on sujuvaa jatkossakin.

Internet-ajanvarauksen osoite on https://palvelut.diacor.fi.

Työterveyshuoltoasiakkaitamme pyydämme tarkistamaan, kuuluuko varaamanne palvelu työterveyshuoltosopimuksenne sisältöön, vai maksatteko käyntinne itse.

Eikö sopivaa aikaa löytynyt?

Jos sopivaa aikaa ei löytynyt internetin kautta, ole hyvä ja soita ajanvaraukseemme 09 775 0800. Esteen sattuessa pyydämme peruuttamaan ajanvarauksen edellisenä päivänä. Peruuttamattomista tai samana päivänä peruutetuista ajoista pidätämme oikeuden periä käyntimaksun.

Pyydämme tutustumaan varsinaisen ajanvarausohjelman ensimmäisellä sivulla oleviin ohjeisiin huolella.

Ilmoittaudu vastaanotossa tai tekstiviestillä

Lääkäriasemalle saapuessasi ilmoittaudu vastaanotossa. Ilmoittautuminen koskee myös internetin kautta varaamiasi vastaanottoaikoja. Ensimmäistä kertaa asioidessasi pyydämme Sinua esittämään kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Kela-kortti tulee olla mukana joka kerta lääkäriasemilla asioidessa.

Tekstiviesti-ilmoittautuminen on mahdollista Diacorin yksityisasiakkaalle. Internetin kautta varatuissa yksityiskäynneissä lähetämme Sinulle 15 minuuttia ennen vastaanottoajan alkamista tekstiviestin, johon vastaamalla voit ilmoittautua. Vastaa viestiin vasta saavuttuasi lääkäriasemalle. Saat paluuviestissä tiedon vastaanottohuoneen sijainnista.

Ajanvaraus kaikille Diacorissa toimiville lääkäreille ja muille asiantuntijoille

Puhelin
09 775 0800

ma-to      7-19
pe 7-18
la-su 8.00-16.00 Puhelujen hinnat

Ajanvarauspuhelun hinta on kiinteästä verkosta soitettaessa 09-alueella paikallispuhelumaksu ja muualta Suomesta paikallisverkkomaksu sekä kaukopuhelumaksu. Matkapuhelimesta soitettaessa normaali matkapuhelinmaksu ja ulkomailta soitettaessa normaali ulkomaanpuhelumaksu.

 
Diacor Facebook Best Workplaces Europe 2013 Suomen paras työpaikka 2013 Suomen paras työpaikka 2012 Suomen paras työpaikka 2011