Terveyspalveluita uudistava Diacor


Yksityisasiakkaan sairaanhoitopalvelut käynnistyvät tavallisimmin lääkärin vastaanotolla. Lääkäripalvelut tarkoittavat joko yleislääkärin, työterveyslääkärin tai erikoislääkärin vastaanottoa tai heidän määräämiään tutkimuksia ja hoitoja. Myös sairaalamme hoitoon hakeudutaan tavallisimmin sairaalassa leikkaavien erikoislääkäreiden vastaanoton kautta. Jotta yksityishenkilö voi saada Kelan korvauksen hoidoista tai tutkimuksista, hänellä on oltava lääkärin allekirjoittama lähete. Vastaanottavia lääkäreitä on Diacorissa lähes 600. 

Työterveyspalvelumme sisältävät sekä ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa, sairaudenhoitoa että hyvinvointipalveluja. Katso myös Tietoa terveydestä -osio, jossa käytettävissäsi ovat mm. Duodecimin Terveyskirjasto ja "Kun lapsi sairastuu" -sivusto.

Sairaalan ja lääkäriasemien palveluiden lisäksi löydät näiltä sivuilta erikoispalvelumme sekä vakuutusyhtiökumppanimme.Tarjolla olevat palvelumme löydät vasemmalla olevasta navigoinnista.

Palvelujemme hinnoitteluperiaatteet ja yleisimmät hinnat löydät täältä.

Kehitämme palvelutarjontaamme jatkuvasti. Diacor on terveyspalveluita uudistava yritys, joka palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita. Työterveyden palvelutarjonnastamme voit lukea Palvelumme työpaikoille -osiosta täältä

Diacor Facebook Best Workplaces Europe 2013 Suomen paras työpaikka 2013 Suomen paras työpaikka 2012 Suomen paras työpaikka 2011